Program Full Schedule (subject to change)

At-a-Glance

SATURDAY, August 26

8:00am - 5:00pm Committee Meetings
9:00am - 5:00pm Registration

SUNDAY, August 27

7:00am - 8:00pm Registration
8:00am - 5:00pm Committee Meetings
8:00am - 12:00pm Intensives
1:00pm - 5:00pm Intensives
5:30pm - 7:00pm Opening Session
7:00pm - 9:00pm Expo Reception

MONDAY, August 28

7:00am - 5:00pm Registration
7:00am - 8:30am Expo Continental Breakfast
8:45am - 10:00am Plenary Session
10:00am - 1:30am Expo Viewing
11:15am - 12:00pm Quick-Fire Sessions (45 minutes)
12:00pm - 1:30pm Lunch on your own
1:45pm - 3:15pm Workshops (90 minutes)
3:30pm - 5:00pm Workshops (90 minutes)
5:30pm - 8:00pm NeON Arts at Carnegie Hall

TUESDAY, August 29

7:00am - 5:00pm Registration
7:00am - 8:30am Expo Continental Breakfast
9:00am - 10:30am Workshops (90 minutes)
9:30am - 10:30am Corporate Relations Meeting (All Exhibitors are Encouraged to Attend)
10:30am - 1:45pm Expo Viewing
12:00pm - 1:30pm Lunch on your own
12:00pm - 5:00pm Community Corrections Chase
2:00pm - 3:00pm Workshops (60 minutes)
3:15pm - 4:15pm Workshops (60 minutes)
4:30pm - 5:15pm Membership Meeting
5:30pm - 7:30pm Theater of War

WEDNESDAY, August 30

8:30am - 9:30am Beyond the Wall Presentation
9:45am - 10:30am Quick-Fire Sessions (45 minutes)
10:45am - 12:00pm Closing Session

General Sessions

Piper Kerman

Opening Session

SUN. 5:30pm

Piper Kerman is the author of the best-selling memoir, ORANGE is the new BLACK: My Year in a Women’s Prison.

More info...

Plenary Panelists

Plenary Session

MON. 8:45am

This panel will explore the findings of the independent commission regarding Rikers Island.

More info...

John (Jack) Calhoun

Closing Session

WED. 10:45am

John (Jack) Calhoun founded and directed the Justice Resource Institute, and is the author of three books.

More info...