

August 23 Saturday	August 24 Sunday	August 25 Monday
08:00 am - Registration 04:00 pm	07:00 am - Registration 07:30 pm	06:30 am - Gentle Yoga and 07:30 am Guided Meditation
08:00 am - John Augustus Room 04:00 pm Available to Attendees	08:00 am - Intensive Sessions 12:00 pm	07:00 am - Registration 06:00 pm
09:00 am - Leadership Institute 05:00 pm (Invitation Only)	08:00 am - Leadership Institute 04:00 pm (Invitation Only)	07:00 am - John Augustus Room 06:00 pm Available to Attendees
	08:00 am - John Augustus Room 07:30 pm Available to Attendees	08:00 am - Coffee and Carbs 09:00 am in Expo Hall
	12:30 pm - Board of Directors 02:30 pm Meeting	08:00 am - Women's Symposium 04:30 pm (Break for Plenary Session)
	01:00 pm - Pop-Up Movie Theatre 01:45 pm	09:15 am - 90min Workshops 10:45 am
	02:00 pm - First Time Attendees 03:00 pm Networking Event	11:00 am - Plenary Session 12:30 pm
	03:30 pm - ACJI Pop-Up 04:00 pm	12:30 pm - Lunch on Your Own 02:00 pm
	04:30 pm - Opening Plenary 06:00 pm	12:45 pm - ACJI Pop-Up 01:15 pm
	06:00 pm - Reception in Expo Hall 08:00 pm	12:45 pm - Pop-Up Movie Theatre 01:30 pm
		12:45 pm - Gentle Yoga and 01:45 pm Guided Meditation
		(continuing on page 2)



Monday (continuing from Page 1)	August 26 Tuesday	August 27 Wednesday
02:00 pm - 60min Workshops 03:00 pm	06:30 am - Gentle Yoga and 07:30 am Guided Meditation	08:00 am - 60min Workshops 09:00 am
03:15 pm - 60min Workshops 04:15 pm	07:00 am - Registration 02:00 pm	09:00 am - Justice-Involved 01:00 pm Individuals Career Fair
03:15 pm - Corporate Reception 04:15 pm (Invitation Only)	07:00 am - John Augustus Room 02:00 pm Available to Attendees	09:15 am - 90min Workshops 10:45 am
04:15 pm - Reception in Expo Hall 06:00 pm	08:00 am - 90min Workshops 09:30 am	11:00 am - Closing Plenary 12:30 pm
	09:30 am - Coffee and Carbs 11:00 am in Expo Hall	
	11:15 am - Plenary Session 12:30 pm	
	12:30 pm - Lunch on Your Own 02:00 pm	
	12:45 pm - ACJI Pop-Up 01:15 pm	
	12:45 pm - Gentle Yoga and 01:45 pm Guided Meditation	
	01:30 pm - Community Corrections 04:30 pm Chase (C3)	
	02:00 pm - 90min Workshops 03:30 pm	
	03:45 pm - 90min Workshops 05:15 pm	