Schedule At-A-Glance


Friday, January 3

05:30pm - 08:30pm Leadership Institute Circle

Saturday, January 4

08:00am - 05:00pm Committee Meetings
08:00am - 05:00pm Leadership Institute
12:00pm - 05:00pm Registration

Sunday, January 5

07:30am - 07:30pm Registration
08:00am - 05:00pm Committee Meetings
08:00am - 05:00pm Leadership Institute
08:00am - 12:00pm Intensive Sessions
01:00pm - 05:00pm Intensive Sessions
05:30pm - 07:00pm Opening Session
07:00pm - 09:00pm Resource Expo Opening Reception

Monday, January 6

07:30am - 05:00pm Registration
08:00am - 09:30am Plenary Session
09:30am - 10:45am Resource Expo
11:00am - 12:00pm Workshops (60 minutes)
12:00pm - 01:30pm Lunch on your own
01:45pm - 02:45pm Workshops (60 minutes)
03:00pm - 04:30pm Workshops (90 minutes)
04:45pm - 06:15pm Resource Expo

Tuesday, January 7

07:30am - 02:00pm Registration
08:00am - 09:30am Workshops (90 minutes)
09:30am - 11:00am Resource Expo
11:15am - 12:15pm Workshops (60 minutes)
12:30pm - 02:00pm Lunch on your own
02:15pm - 03:45pm Workshops (90 minutes)
04:00pm - 05:00pm Workshops

Wednesday, January 8

08:30am - 09:45am Special Session
10:00am - 10:45am Quick-Fire Sessions
11:00am - 12:30pm Closing Session