Schedule At-A-Glance

Saturday, March 9

08:00am - 05:00pm Committee Meetings
12:00pm - 05:00pm Registration

Sunday, March 10

07:00am - 08:00pm Registration
08:00am - 05:00pm Committee Meetings
08:00am - 12:00pm Intensive Sessions
01:00pm - 05:00pm Intensive Sessions
05:30pm - 07:00pm Opening Session
07:00pm - 09:00pm Resource Expo Reception

Monday, March 11

07:30am - 05:00pm Registration
08:00am - 09:30am Plenary Session
09:30am - 10:45am Resource Expo
11:00am - 12:00pm Workshops (60 minutes)
12:00pm - 01:30pm Lunch (on your own)
01:45pm - 02:45pm Workshops (60 minutes)
02:45pm - 04:00pm Resource Expo
04:15pm - 05:45pm Workshops (90 minutes)

Tuesday, March 12

07:30am - 05:00pm Registration
08:00am - 09:30am Workshops (90 minutes)
09:30am - 11:00am Resource Expo
11:15am - 12:15pm Workshops (60 minutes)
12:30pm - 02:00pm Lunch (on your own)
02:15pm - 03:45pm Workshops (90 minutes)
04:00pm - 05:00pm Workshops (60 minutes)
05:15pm - 06:00pm Membership Meeting

Wednesday, March 13

08:30am - 09:45am Special Session
10:00am - 10:45am Quick-Fire Sessions (45 minutes)
11:00am - 12:00pm Closing Session